Українська
Греко-Католицька Церква

П`ятниця, 26.04.2024, 18:02

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2016 » Травень » 16 » Реколекційний курс "НОВЕ ЖИТТЯ"
21:11
Реколекційний курс "НОВЕ ЖИТТЯ"

 

З 13 по 15 травня 2016 р. Б. з благословення декана Калуського митрофорного протоієрея Михаїла Бігуна у ПК «Мінерал» проходив курс Школи Євангелізації Святого Андрія під назвою «Нове Життя», яке на запрошення с. Маркели Венгер, ЧСВВ, та с. Любомири Буняк, ЧСВВ, проводили о. Теодор Пилявський, ЧСВВ, директор осередку ШЄСА в Україні, с. Ольга, ЧСВВ, зі Львова та о. Микола Гаврилюк, МТСА, з Івано-Франківська. У курсі взяли участь жителі м. Калуша та Долини, а також с.м.т. Войнилів. Сам курс є інтерактивним, максимально пристосований до глибшого пізнання сторінок Святого Письма в сучасних умовах, тому вимагав активної участі у його проведенні самих учасників.

Кожен із проповідників, розкриваючи теми, а їх було дев’ять: «Божа любов», «Гріх»«Спасіння в Ісусі», «Віра»«Навернення», «Ісус, Господь – мій Господь», «Обіцянка Святого Духа», «Плоди, дари, харизми» та «Спільнота», супроводжував науки цікавими прикладами із життя та яскравою і буденною наочністю, яка змінювалася відповідно до кожної теми на столі поруч та досить часто під супровід музичної групи служіння: Анни-Марії, Юлії, Василя зі Львова та Василя із Івано-Франківська.

Розпочинався ранок кожного дня курсу із Святої Літургії у храмі св. Архистратига Михаїла, потім був сніданок, а далі науки, які зранку розпочиналися динамікою (руханкою), щоб пробудити учасників і налаштувати на працю. У часі перерв між науками кожен міг приступити до Святої Тайни Сповіді.

За цих три дні учасники отримали багато матеріальних та духовних подарунків, але окрім них найбільшим подарунком від Бога був він САМ – внутрішнє пережиття кожного з учасників, сміх та сльози не тільки смутку, але й радості, зміна власних поглядів і духовна віднова у часі курсу, щоб те НОВЕ ЖИТТЯ, яке Господь запалив у наших серцях зростило рясні плоди любові і відваги у звіщенні Його СЛОВА – Святого Євангелія.

 

Учасники курсу щиро вдячні всім служителям зі Львова та Івано-Франківська, організаторам, доброчинцям, всім хто подбав про смачний обід та спричинився до проведення курсу «НОВЕ ЖИТТЯ». Хай Благословить Вас Господь за Вашу працю.  

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 812 | Додав: ira | Теги: МТСА, парафія Св. Арх. Михаїла, ЧСВВ, ШЄСА, Нове життя | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024