Українська
Греко-Католицька Церква

Субота, 20.04.2024, 13:11

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2011 » Березень » 20 » Молимось, постимо і служимо ближнім добрими вчинками
16:49
Молимось, постимо і служимо ближнім добрими вчинками
Темою теперішніх занять в недільній школі нашої парафії є Великий піст. Діти ближче знайомляться з традицією нашої церкви, її життям у часі св.чотиридесятниці. Глибше пізнають сенс посту, яку користь він дає нам?, чим він може бути корисним для дітей?

Час Великого Посту – це час перемін. Весною ми спостерігаємо пробудження природи до нового життя. В Пості ми стараємось очистити наші серця від наших нахилів поганих, які провадять нас до гріха. Кожний гріх показує нашу невдяку Богові за дар життя і за все, що ми маємо і чим радіємо. Тому тепер вчимося стримуватись від малих речей, щоб могти перемогти недосконалості власні. Ми потребуємо допомоги від Господа. У цей час ми молимось, постимо і служимо нашим ближнім через добрі вчинки. Добрим вчинком дитини, служінням ближньому в часі посту може бути й молитва… Віримо, що Всемогутній Бог вислухає молитви наших дітей і змінить те, що хочуть змінити їхні чисті серця .

Пропонуємо молитви, які склали учні недільної школи віком 8-10років.


«Господи, я б хотів щоб у світі було добро, щоб всі молилися. Щоб люди не чинили гріхів, щоб в мене в школі все було добре. Щоб моєму ближньому було добре у всіх справах. Дякую Тобі за життя. Амінь.»


Святослав


«Всемогучий Боже, я б хотіла, щоб Ти допоміг приступити до Св. Тайни Покаяння моїй подрузі Елеонорі. Допоможи їй, щоб вона відчула що вона не є самотня. Господи, я вірю в Тебе – Ти Святий і допомагаєш всім. Допоможи мені, будь-ласка, щоб не пропустила я того моменту, коли хтось потребує великої допомоги. Подай благодаті всім моїм ближнім. Ти і справді є наша Сила. Дякую за все, що Ти дав мені і моїм ближнім такі чудові дари. Амінь.»

Софія


«Дякую Тобі, Боже, за здоров’я; за те, що не живу бідно; за те, що маю що їсти, за маму і тата; за те, що нема війни; за те, що маю я свій дім і що я живу на світі.»

Тарас



«Господи, я б хотіла щоб Ти допоміг хворим, немічним – прошу я Тебе й благаю. Допоможи і стареньким, молодим, які хворіють. Я їм теж допоможу як зможу й Ти це зроби. Я в Тебе вірю і благаю. Ти можеш допомогти хворим що вдома чи в лікарні, й немічним, що не можуть знайти собі їсти. Допоможи їм, прошу Тебе я зі всього серця і благаю. Дай моїм друзям здоров`я, потіхи, щастя, допоможи їм. Амінь.»

Наталя



«Господи, поможи мені помагати своїм ближнім і не грішити. Я намагаюсь помагати, але інколи не хочу. Господи, поможи мені виправитись, бо самому не під силу. Прохаю, поможи мені, Ісусе. Амінь»


Олександра



«Господи, я нічого не прошу. Але дай моїм ближнім щастя, здоров`я, опіку Твою, віру Твою. Той, хто не вірить у Тебе, дай віру, тим, хто сильно хворі, допоможи їм, не залишай їх, будь з ними, дай здоров`я. Допоможи мені лиш у навчанні, щоб я робив добро кому це треба, моїм ближнім, друзям, однокласникам, усім. Амінь.»

Юрій


«Вислухай, Господи, молитву мою. І благання мої. Пошли дар служіння моїм ближнім, татові, мамі, братику, бабусям, однокласникам. Щоб у мирі радості і любові ми жили. А у смутку і в горі щоб разом тужили. Одне одному могли б руку подати, із прірви темної людей витягати. Молюсь, Господи, за вчителів, за священиків і за ближніх братів. Пошли нам віру, надію, любов… Молюсь, Господи, знову і знов! Амінь.»

Аліса


«Спаси, Господи і помилуй батьків моїх Любов та Миколу, брата мого Сергія, рідних моїх і всіх близьких мені людей, з мого роду, і друзів, і дай їм Твої земні блага і небесні. Амінь.»

Олександр


Матеріал підготувала : катехит недільної школи храму св.Архистратига Михаїла м.Калуш сестра Маркела Венгер ЧСВВ


Категорія: Життя парафії | Переглядів: 1097 | Додав: Taras | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 1
1 Алла  
0
Боже,благаю дай здоров"я моїй мамі Олі,дай щоб вона вилікувалась від хвороби і прожила довге і щасливе життя.Дякую Тобі за все,що ти зробив для моєї сім"ї...!

Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024