Українська
Греко-Католицька Церква

Субота, 20.04.2024, 17:09

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2013 » Березень » 31 » Зустріч з освітянами в калуській гімназії.
21:47
Зустріч з освітянами в калуській гімназії.
З нагоди Року Віри, 100-літнього Ювілею Церкви святого Архистратига Божого Михаїла та з нагоди Великого Посту в рамках великопосних реколекцій 29 березня 2013р.Б. в приміщенні калуської гімназії відбулася зустріч о.Йосафата Коваля ЧСВВ з Крехівського монастиря св.Миколая та декана калуського Михаїла Бігуна з освітянами Калуша. 

О.декан Михаїл Бігун розпочав зустріч молитвою. Далі о.Йосафат виступив до присутніх зі всупним словом, представив тему реколекцій "Жива Парафія - місце зустрічі з живим Христом", взятої за основу з пастирського послання Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом" і представив Катехизм Української Греко-Католицької Церкви "Христос наша Паска".  





















О.Йосафат розповів про навчання в Бразилії та про своє пастирське служіння в Португалії серед українських емігрантів, наголосив на важливості служіння Богові і ближньому як священнослужителів, так і учителів, від яких напряму залежить розвиток і виховання молоді в дусі християнських, та високоморальних громадянських цінностей. Звернув о.Йосафат увагу на важливості активної присутності християн у своїх парафіях як визначних і фундаментальних складових Церкви та участі у служінні ближнім тими дарами, талантами, якими нас обдарував Бог. За словами реколектанта, у вихованні молоді багато чого залежить на власному прикладі любові і жертовності як учителів так і священників.Закликав до духовного зростання пізнанням і вивченням Слова Божого - Біблії. 


Під час зустрічі вчителі  ставили священникам запитання, на які ті давали змістовні та вичерпні відповіді.

На завершення о.декан Михаїл Бігун подякував п.Любові Максимович начальнику міського відділу освіти за співпрацю та надану можливість в проведенні зустрічі з освітянами в приміщенні Калуської гімназії, також подякував присутнім за те, що освітяни не пошкодували свого часу і прийшли на цю зустріч, запросив присутніх на Хресну Дорогу та великопосні реколекції до храму св.Архистратига Михаїла . 





















Завершилася зустріч спільною молитвою. 

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 585 | Додав: Georgij | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024