Українська
Греко-Католицька Церква

Середа, 24.04.2024, 08:03

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2012 » Липень » 15 » Веселі Канікули з Богом" 2012
23:25
Веселі Канікули з Богом" 2012

Вже традиційно, на парафії св.Архистратига Михаїла м.Калуша проводитвся літній дитячий християнський відпочинковий табір "Веселі Канікули з Богом". Табір проводився з 2 по 12 липня. Цьогоріч в літньому таборі перебувало 43 дітей, не тільки з нашої парафії,  а й інших парафій нашого деканату, також були діти з Борислава та Львова.

Табір "Веселі канікули" присвячений Року Святих Таїнств, проголошеним в УГКЦ на 2012р. Катехитами в таборі працювали сестра Маркелла Венгер ЧСВВ катехит парафії св.Арзхистратига Михаїла, яка має неабиякий досвід в проведенні подібних таборів,  та викладач християнської етики калуської гімназії п.Федоришин Наталія.  

Цього року табір проводився за межами парафії, а саме в калуській школі для глухонімих дітей в Підгірках. Завдячуючи директору цієї школи п.Василині проведення табору було забезпечено  належними  умовами, з відповідно підготовленою матеріально-навчальною базою. Класи, їдальня, стадіон, а головно - вихователі, все було для дітей. Діти обідали в шкільній їдальні, де їх якісно та смачно годували працівники їдальні, які любязно погодилися попрацювати на час канікул для Бога та дітей.

Особливо хотілось би  відзначити співпрацю з владою міста, в особі п.Михайла Клима, який любязно погодився проводити спортивні гуртки для дітей, маючи колосальний досвід у праці в літніх таборах. Також влада посприяла безкоштовним екскурсіям до Косова, де знаходиться резиденція Святого Миколая, та до Гошева, на Ясну Гору, в монастир оо.Василіян, в якому знаходиться чудотворна ікона Гошівської Богородиці. Був організований для поїздки якісний , комфортний автобус, в якому діти не відчували спеуки та дискомфорту. Також владою міста, були надані печиво, фрукти, соки, вітаміни.

Також щодня з подвіря церкви, після молитви та благословення отця-декана Михаїла Бігуна, після реєстрації, дітей до міця перебування табору в підгірки відвозив  комфортабельний великий автобус. Щовечора, по закінченні табору, цей же автобус привозив дітей до церкви, де на них вже чекали батьки.

З особливою щирістю дякуємо всім, хто спричинився до проведення та організації "Веселих канікул". Дякуємо владі міста, дирекції та колективу глухонімої школи в особі п.Василини, директорам автотранспортних підприємств, які надали транспорт, калуському районному телебаченню в особі  п. В. Мороза.  Особлива подяка катехитам, вихователям, волонтерам, а найбільше - батькам дітей, за те, що виховують дітей побожно, у доброму християнському дусі. Ну і дітям, бо без них не було б цього чудового табору.

Дяка Господу за цю благодать, що все відбулося без травм, колізій, дякуємо за Його особливу опіку над чадами Божими. 

Хай Бог усіх рясно благословить, а ці добрі справи, добрі починання, особисті внески, праця і все, чим  люди доброї волі спричинилися, хай будуть милими в Божих очах і записані в Книзі Життя!





Дивитись християнські мультфільми
Категорія: Життя парафії | Переглядів: 1093 | Додав: Georgij | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024