Українська
Греко-Католицька Церква

Четвер, 25.04.2024, 22:19

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2014 » Серпень » 7 » Свята Місія на парафії Архистратига Михаїла
15:51
Свята Місія на парафії Архистратига Михаїла

У шосту неділю Великого Посту, з 10 по 13 квітня, у храмі Святого Архистратига Михаїла відбувалася Свята Місія, яку очолював ігумен Івано-Франківського монастиря Святого Андрія Первозванного отець Йосафат Мощич разом із монахами цього монастиря.


Впродовж чотирьох днів уранці та ввечері проходили реколекційні науки. Місіонери роз’яснювали вірянам, як гідно підготувати себе до Сповіді, адже Сповідь у Великий піст – обов’язкова. Вона підводить до найбільшого християнського свята – Воскресіння Христового. І зустріти його ми повинні не обтяжені жодними проблемами, а з радісним серцем. Адже подія ця свідчить про безсмертя душі, про вічне життя. Перебування з Богом, у Його Царстві, яке Він приготував для кожного, вже саме по собі передбачає спасіння. Христос свідомо йшов на смерть заради всього людства. Простій людині осягнути ці страждання досить важко. Так само важко, як і смерть, яка не є кінцем життя людини. Адже Син Божий, як співається в Пасхальному тропарі, «смертю смерть подолав і всім, хто в гробах, життя дарував».  


Багато людей у ці дні здійснили Таїнство Сповіді та прийняли Святе Причастя. Також монахи проводили зустрічі з дітьми та молоддю, відвідували навчальні заклади. Вони побували у ЗОШ №№2, 6, 7, 10, 11 та гімназії.

А 13 квітня у храмі перебували мощі святого Апостола Христового – Андрія Первозванного. Апостол Андрій, більш відомий як Апостол Андрій Первозванний – один із учнів Ісуса Христа, брат Апостола Петра. Вважається, саме він благословив український народ своїм пророчим словом та встановив Святий Хрест Господній на Київських горах ще задовго до виникнення Києва та українського народу. 


Поклонитися мощам покровителя українського народу та просити заступництва і допомоги у нелегкий для України час прийшло чимало парафіян. І кожна християнська душа молилася: «Просимо та благаємо Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, щоб твоїми молитвами, які Він завжди слухає і приймає, подасть нам усе потрібне для спасіння нас, грішних».
 

Світлана Якименко,
"Західний Вісник"


http://zahidonline.com/news/article/svyata_msya_cej_chas_mscem_zustrch_z_bogom/

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 526 | Додав: Karpat | Теги: о. Йосафат Мощич, Місія, храм св. Михаїла, Калуш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024