Українська
Греко-Католицька Церква

Четвер, 25.04.2024, 12:21

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2012 » Квітень » 9 » Реколекції-можливість заново зустріти Ісуса Христа.
02:57
Реколекції-можливість заново зустріти Ісуса Христа.

В Квітну Неділю о 18.00 святою Літургією розпочалися реколекції у храмі св.Архистратига Михаїла. На запрошення отця_декана Михаїла Бігуна до нашої парафії приїхали о.Віталій Попадюк ЧСВВ та о.-д.Віктор Квасній ЧСВВ для проведення реколекцій. 

Метою реколекцій є віднова духа, переосмислення наших цінностей, розуміння ролі Бога в нашому житті, усвідомлення того, як нас любить Бог і як ми Йому вдячні за це. Бог стукає до дверей нашого серця, а ручка, якою можна відчинити ці двері знаходиться зсередини, їх можемо відчинити тільки ми... Без нашої добровільної згоди Господь нас не спасе, не ввійде до дверей нашого серця.  

Після Літургії отці відслужили молебень до Пресвятого Серця Христового, в наміренні за наші родини та сім`ї, за  тих, хто з тих чи інших причин не міг бути присутнім на цих духовних науках та молитвах, за тих, хто потребує оздоровлення фізичного та духовного навернення.

Реколекції будуть проводитись  в Понеділок та Вівторок в часі Літургії О 8.30 та о 18.00. Також будуть прОводитися сповіді та молитви на оздоровлення. 

Ця духовна віднова - чудова можливість гідно підготувати себе до зустрічі з Воскреслим Христом, нехай це духовне покріплення наших душ  примножить нашу радість в пошуках та в пізнанні Ісуса Христа, який є ДОРОГА, ПРАВДА І ЖИТТЯ (Ів. 14, 6).



Категорія: Життя парафії | Переглядів: 607 | Додав: Georgij | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024