Українська
Греко-Католицька Церква

Вівторок, 23.04.2024, 19:08

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2012 » Листопад » 27 » Псалми навчать нас молитися Божими словами.
14:01
Псалми навчать нас молитися Божими словами.

З 28 листопада починається Різдвяний піст. Це чудова нагода приготувати себе, свою душу для достойної зустрічі Царя, який приходить, щоби цьому грішному світові дати спасіння . Це нагода відновити розбурханий політичними подіями та мирською рутиною мир душі, яка прагне спасіння....

З благословення отця-декана Михаїла Бігуна розпочинаємо молитву Псалтиря. В наміренні за:  померлих родичів, друзів, Боже благословення для наших сімей та родин, за ласку усвідомлення гріхів та звільнення від них, за священників нашої парафії і за наші особисті намірення, які ми складемо на прийдешній піст. Розклад читань можна взяти в церкві, після Літургії о 18.00 у сестри Лесі, або за тел. 095 313 95 25 (Леся)або 067 426 08 82 (Юрій) 

Хай Господь нам в цьому допоможе!

До читання молитовного Псалтиря можуть приєднатися всі бажаючі. Але потрібно ясно розуміти та усвідомлювати  усю відповідальність за взяття на себе цієї обітниці молитви на весь піст, цього молитовного подвигу, щоби зуміти дійти до довгоочікуваної пристані - Різдва Господа нашого Ісуса Христа.

Щоразу, коли настає час посту, на нашій парафії вже склалася така традиція, коли активні парафіяни приватно читають Молитовний Псалтир. Читання відбуваються в такий спосіб: приватно вдома, в церкві чи деінде, кожен учасник молитви прочитує одну катизму Псалтиря в день. В такий спосіб, в залежності від кількості учасників спільного моління,  щодня прочитується два, три, а то й більше цілиг книг Псалтиря, які включають в себе вступні молитви, 20 катизм (кожна з них складається з 8-9 псалмів, покаянних тропарів та заключних молитов.)

Про читання Псалтиря

Що я втрачаю не молячись Псалмами?
Категорія: Життя парафії | Переглядів: 850 | Додав: Georgij | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 1
1 Georgij  
0
Дякувати Богові, на сьогоднішній день, в молитві беруть участь 57 людей!!!! Приєднуйтесь!

Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024