Українська
Греко-Католицька Церква

Вівторок, 07.05.2024, 15:04

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2012 » Січень » 29 » Парафіяльні збори
13:31
Парафіяльні збори

В суботу 21 січня в приміщенні резиденції парафії св. Архистратига Михаїла відбулися парафіяльні збори під головуванням отця-декана Михаїла Бігуна, в яких взяли участь священники о. Олександр Марков, о. Михайло Бігун (молодший) о.- сотрудник Любомир Гаєцький, о.-диякон Андрій Сімків, катехити, сестринство та братство храму св. Архистратига Михаїла, члени Апостольства молитви, Марійської дружини, дяки, паламарі, керівники хорів, Рух Назоретських Родин,  Спілка Християнського Відродження та адміністратори інтернет сайту Парафії св. Архистратига Михаїла.    

О.-декан звернувся до присутніх зі вступним пастирським словом про участь у житті церкви як священників так і мирян. Наголосив на послусі і покорі, які є запорукою успішної співпраці духовенства та мирян, в розбудові живої парафії, єдиного засобу спасіння в теперішній нелегкий як для держави так і для Церкви час, в час, коли більшість людей соромиться себе ідентифікувати як християн, в час, коли цінності цього світу перевищують найбільше благо для людей – пізнання Бога. О. Михаїл підвів підсумки роботи на парафії в 2011р. Роботи зроблено немало, про що свідчить завнішній вигляд нашого храму. Нові куполи, новий фасад. В резиденції   повністю відремонтовано два приміщення катехитичної школи, в яких  в нормальних сучасних умовах займаються наші діти.  Це мабуть найголовніше, коли не зовнішня оздоба говорить про духовність парафії . Цим чинником є самі люди, спілчани, сестринство та братство, люд Божий, який творить своїми молитвами, самоосвяченням та власним прикладом живу парафію.  Як казав Блаженніший Святослав –«Святість об`єднаного Божого люду», «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом".

Підвели підсумки святкування Різдва Христового. Громади, спільноти та хори ходили колядувати на храм від домівки до домівки, несучи людям радість Різдвяної доброї новини. Було переглянуто і узгоджено територію нашої парафії. Бралися до уваги зауваження присутніх стосовно організації та проведення колядування на Церкву  в цьому році. Деякі парафіяни, з доброї волі жертвували свій час, і колядували малими группами. Кошти зібрані під час коляди, будуть використані для закінчення фасадних робіт та ремонту решти приміщень резиденції. Також планується відреставрувати фасад резиденції. Велика подяка людям, що впускали наших колядників до своїх осель і жертвували кошти на наш  храм.

 Було піднято питання про якість  та розвиток церковного співу, про роботу церковних хорів та про можливість  їх наповнення.

Також був окреслений план роботи на парафії на наступний рік. Було утворено церковний комітет парафії св. Архистратига Михаїла, до якого ввійшли представники спільнот РНР та СХВ, церковного братства та сестринства, духовенства та мирян нашої парафії.

 

                                                                             Юрій (Спілка Християнського Відродження)

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 608 | Додав: Georgij | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024