Українська
Греко-Католицька Церква

Четвер, 28.03.2024, 14:39

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2011 » Лютий » 17 » Нічні чування в Калуші
14:44
Нічні чування в Калуші

З благословення декана калуського митрофорного протоієрея о.Михаїла Бігуна, в храмі св. Архистратига Михаїла, що у м.Калуші, започатковано чування які були проведені з 12 на 13 лютого.

  У приміщенні церкви зібралася поважна кількість вірних, щоб почерпнути Божої Любові і нести цю Любов у світ та в свої домівки.

  Чування розпочалися з вечірньої яку проводив о.Любомир. Під-час цієї відправи о.Сергій  і о.Ігор проводили сповідь. 

Продовжилися чування проповіддю о.Михаїла про з’яву Пресвятої Богородиці у Фатімі яка відбувалася якраз в тринадцятих числа місяця, що тепер і хочемо наслідувати.

Молебень до Богородиці відслужили: о.Михаїл, о.Любомир, о.Сергій і о.Ігор. Цей молебень був прекрашений мелодійним співом членів спільноти Рух Назаретських Родин (РНР) і Спілки Християнського Відродження (СХВ), який закінчився походом зі свічками до статуї Богородиці, що на подвір’ї церкви, і освяченням води.

Згадку про страсті які переніс наш Спаситель Ісус Христос ми відновили у своїх серцях на хресній дорозі, яка була проведена на наших чуваннях, після чого були проведені також молитви на вервеці. Особливо хочеться відзначити співану вервичку яка огорнула теплом наші спраглі і охололі серця.

Ні одна молитва не може замінити Божественну Літургію яку започаткував сам Ісус Христос. Отже після усіх молитов і піснеспівів наші чування завершилися Службою Божою, і знову ж таки не обійшлося без милозвучного співу членів РНР і СХВ. Коротка і змістовна проповідь о.Михаїла запалила наші серця Божою Любов’ю і очікуванням наступних чувань.

 

 

Богу слава за все!

 

 

Член спільноти РНР м.Калуша

Фото події

 

 

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 1140 | Додав: Taras | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024