Українська
Греко-Католицька Церква

Вівторок, 30.04.2024, 22:28

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2014 » Серпень » 7 » Молодь парафії мандрувала Дністром
18:35
Молодь парафії мандрувала Дністром

26-27 липня Спілка Католицької Молоді спільно з Проводом Івано-Франківської крайової організації ВГО «Молодий Народний Рух» провели вже традиційно сплав Дністровським каньйоном. Цьогоріч маршрут було обрано з Нижнева Тлумацького району через Одаїв до Долини (цього ж району).

Але оскільки через проливні дощі впродовж тижня рівень води в Дністрі підвищився, то завдяки спільним командним зусиллям й добрій течії вдалося за 2 дні пройти триденний маршрут до Незвиська Городенківського району. Учасники цього спортивно-вишкільного заходу мали змогу милуватися дивовижною красою одного з Семи Чудес України. Дністровський каньйон захоплював уяву мандрівників височенними могутніми берегами, на схилах яких густо ростуть дерева, населені найрізноманітнішими птахами. Сполохані чаплі, білі і рідкісні сірі, часами перелітали з одного берега на інший просто перед катамараном. А вгорі, як почесні вартові каньйону, гордо зависали яструби. 

Повноводний Дністер давав змору перепочивати гребцям і принагідно милуватися красою берегів. Досвідчені інструктори, друг Довбуш та друг Боєслав, також чудово виконували роль екскурсійних гідів. Їхні розповіді про Дністер, легенди про навколишні гори, природу, птахів, замок Коропець, місцевих жителів захоплювали своєю реалістичністю. 

Час від часу причалюючи до берегів активісти МНР та СКМ мали змогу оглянути печери природного походження, красиві водоспади з дивовижними назвами. 

Найбільшим же випробуванням стала денна спека й нічна гроза. Але Вони ще більше згуртували колективи обох човнів. 

Підсумовуючи, варто зауважити, що сплав Дністровським каньйоном – це прекрасна можливість споглядати Творця через красу Його творіння. 

P.S. Особливу подяку організатори сплаву висловлюють туристичній компанії "Павлів і Ко" за інструкторсько-технічну допомогу.


Категорія: Життя парафії | Переглядів: 517 | Додав: Karpat | Теги: сплав, СКМ, Дністер, Каньйон, Калуш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024