Українська
Греко-Католицька Церква

Четвер, 25.04.2024, 16:19

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2011 » Червень » 7 » Тільки Бог не має канікул...
09:49
Тільки Бог не має канікул...

Для розуму і душі водночас канікул теж нема, бо розумом все пізнаємо, а душею переживаємо і відчуваємо присутність Бога. Канікули- це відпочинок для тіла, нагода для нових пригод, для нових вражень, нагода для нових знайомств.  Недільна школа також закінчила Богом благословенний навчальний рік. Але церква завжди чекає дітей у Неділі та Свята.

Безперечно, діти пам`ятатимуть цей рік у Недільній школі, адже він був наповнений багатьма подіями, які залишать у їх серцях незгасимий слід…

У неділю Сліпонародженого діти Недільної школи святкували закінчення навчального року. Останнього дзвоника  не було, так само як і не було першого. Адже в Недільній школі нема потреби в дзвінку, немає таких собі загальношкільних умовностей. Тому що діти прийшли до Недільної школи, чи привели їх батьки з доброї волі, не з примусу, а з бажання більше знати про Бога, більше пізнавати і розуміти Господні заповіді, більше пізнавати про життя Ісуса Христа, апостолів, про життя святих. А особливо важливо, що діти з молодшої групи та інших груп мали можливість вповні приготуватись до першої сповіді та св.причастя. 

Пропонуємо деякі відгуки дітей про "останній дзвоник":

Закінчився навчальний рік.Всі чекали цієї пори. Її чекали з нетерпінням, бо попереду-канікули, час відпочинку. Але не в нашій недільній школі. Бо ми будемо сумувати за нашими заняттями, за розповідями сестри Маркели, Оксани Вячеславівни.

Останнє заняття ми провели радісно  і цікаво. О.Михайло привітав нас з початком канікул, благословив і подарував на згадку образочки. Діти майстерно виконували п`єси на фортепіано. Цілковитою несподіванкою для нас були морозиво ! та надувні кульки з написами "Бог любить мене!!!"

Я з нетерпінням чекатиму на початок навчального року.                                     

                                                                                                                        Витак Гануся        
Фото події


Категорія: Життя парафії | Переглядів: 731 | Додав: Georgij | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024