Українська
Греко-Католицька Церква

Субота, 11.05.2024, 06:00

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2014 » Серпень » 7 » Християнський табір "Канікули з Богом"
18:06
Християнський табір "Канікули з Богом"

Ось уже вчетверте з благословення отця-декана Михаїла Бігуна у парафії св. Архистратига Михаїла (м. Калуш) відбувається літній табір “Канікули з Богом” (керівник табору — катехит, релігієзнавець сестра Маркела, ЧСВВ). Цьогоріч табір зібрав 40 дітей. 

Тема табору — “Царський бенкет”. Діти, займаючись інтерактивними вправами, отримують знання про Святу Літургію св. Івана Золотоустого, спільно беруть участь в тематичних годинах, іграх, естафетах та ін. У програмі табору передбачено християнське виховання дитини, формування моральної поведінки учнів. Діти беруть участь у щоденній Святій Літургії, св. Сповіді, приймають Святе Причастя. 

 

09.07.2014 р.Б.
КМТ

Відгуки учасників табору

Олександра, 11 років: “У програмі табору — чимало цікавих ігор. Багато як спортивних занять, так і духовного навчання. Ми дізнаємося тонкощі сповіді, Святої Літургії. Цього року я вже втретє проводжу час у таборі “Канікули з Богом. І коли таборування закінчиться, чекатиму з нетерпінням наступного.”

Ганнуся, 11 років: “У таборі дуже весело і цікаво. Ми вже стали не просто учасниками табору, а однією сім’єю, подружилися з дітьми з інших парафій. Майже кожного дня беремо участь у естафетах, веселих іграх. У нас були навіть свої “Олімпійські ігри”, які проводив для нас майстер спорту п. Андрій. Окрім спорту, звісно, кожного дня у всіх груп була катехизація, яку проводила для нас дорога сестра Маркелла. Тож хочу подякувати усім організаторам табору та особисто сестрі Маркеллі.”

Наталя, 10 років: “Люблю таборування, під час якого ми граємо найрізноманітніші ігри, співаємо. Залюбки повернуся до табору наступного року.”

Світлана, 6 років: “Я в таборі вперше. Подобається все, а особливо пісні про Ісуса, які ми співаємо усі разом.”

Влада, 7 років: “Я вже другий рік беру участь у таборі, але ще не було сумно жодного дня. Кожного року тут є щось нове і цікаве. Особисто я найбільше люблю співати пісні.”

Божена, 12 років: “Мені дуже сподобалося у таборі. У ньому цікаво і пізнавально проводити час, навчаючись чогось нового. І хоч я вже втретє в таборі, хотіла б і наступного року побувати.”

Ярослав, 10 років: “У нашому таборі дуже весело та цікаво, а ще — пізнавально. Ми дізнаємося щодня щось нове. Я люблю проводити час у таборі!”


Фото Юрія Барни

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 616 | Додав: Karpat | Теги: сестра Маркела, молодь, діти, табір, храм св. Михаїла, Канікули з Богом, Калуш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024