Українська
Греко-Католицька Церква

Четвер, 18.04.2024, 14:01

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2015 » Липень » 14 » Канікули з Богом
16:08
Канікули з Богом

 З 22 червня по 2 липня з благословення декана Калуського о. Михаїла Бігуна при парафії Св. Архистратига Михаїла діяв табір для дітей від 6 до 12 років на тему : Дорогою добра і краси

Ось уже 5-ий рік поспіль його незмінним керівником є катехит парафії с.Маркелла, ЧСВВ, яка піклується про те, щоб табір був не тільки веселим, але й змістовним.

Тематика цьогорічного табору стосувалася життя і діяльності митрополита Андрея Шептицького, 150-річчя з дня народження якого святкуємо цьогоріч як на церковному, так і на державному рівні. Тож діти мали змогу на уроках катехизації, що були в розпорядку кожного дня, пізнати Слугу Божого Андрея, як вихователя, проповідника, богослова, будівничого, мецената і як безмежно люблячого Татуся, саме так його називали діти-сироти якими опікувався.

Навчали любити Бога і ближнього на прикладі Велетня Духа, митрополита Андрея с. Маркелла та  п. Наталія Федоришин, катехит парафії Різдва Пресвятої Богородиці, м-н Загір’я.

Розпочинався ж кожен день о 9.00 Службою Божою у церкві св. Арх. Михаїла, в якій 64 дітей, які відпочивали на таборі, брали активну участь, приступаючи до Св. Тайн Сповіді і Євхаристії. Опісля всі автобусом вирушали на базу школи-інтернату №1, що в Підгірках, де активно проводили день аж до 17.30.

На Службі Божій 

Дітьми, що були поділені на 4 вікові групи піклувалися також два вчителя школи-інтернату: Світлана Гуцул та Юлія Мельникова

Їдемо до школи

День вражав своєю насиченість і цікавістю - спортивні змагання, ігри, майстер-класи, уроки гри на гітарі, шахи, банси, «Велика гра». Усе це різноманіття заходів було спрямоване на те, що діти могли розвивати власні таланти і здібності.

У здоровому тілі здоровий дух

Клас, де виконували ручну працю 

У програмі табору є і цікава поїздка. Цього року діти мандрували до с.Погоні, де під проводом о. Любомира Гаєцького всі відбули Хресну Дорогу і приступили до ікони Погінської Богородиці, просячи Божого благословення і опіки для своїх родин і всієї України.

Початок прощі в Погоні

На Хресній дорозі

Останнього дня табір збирає у своїх стінах батьків всіх дітей, які приходять подивитися на здобутки своїх чад. Завітав цього дня до табору і о. декан Михаїл Бігун, який звернувся до всіх з вітальним словом і благословенням. 

На закінчення табору

Ось так протягом 10 днів в середовищі взаємоповаги і любові закладалися у маленькі серця юних українців християнські цінності, де головним провідником був Митрополит Андрей Шептицький, як вірний Син Греко-Католицької Церкви та українського народу.

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 666 | Додав: ira | Теги: с. Маркелла, парафія св.Архистратига Михаїла, о. Михаїл Бігун, Канікули з Богом | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024