Українська
Греко-Католицька Церква

Субота, 27.04.2024, 06:09

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2015 » Липень » 27 » Грамота від митрополита
12:42
Грамота від митрополита

На празник Пресвятої Євхаристії Спілка Католицької Молоді, що діє при храмі святого Архистратига Михаїла у Калуші, отримала почесну грамоту від архієпископа й митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира Війтишина.

Як наголосив на врученні декан Калуський УГКЦ о. митр. Михаїл Бігун, цієї високої нагороди Спілка удостоїлася за активну волонтерську діяльність і служіння серед молоді.

 

– Ця грамота – то оцінка з боку церковної влади всієї діяльності молоді: її внеску в популяризацію християнського способу життя, євангелізації, волонтерства, – говорить нинішній голова Спілки Олег Савка. – Молодь відчуває, що її місійну діяльність схвалюють і підтримують. А це спонукає нас до подальшого служіння в напрямку виховання молоді в патріотичному дусі на християнських засадах, плекання духовності української нації та формування особистості на засадах християнської моралі. Саме це і є метою Спілки.

А досягає мети ця молодіжна християнська спільнота, організовуючи щорічні літні табори «Галицькі Хрестоносці», молодіжні прощі, різноманітні благодійні волонтерські заходи, направлені на допомогу бідним, воякам АТО тощо. За словами Олега Савки, цьогоріч «Галицькі Хрестоносці» заплановані на серпень. Уже традиційно юні калушани візьмуть участь у Патріаршій прощі до Крилоса. А ще цього року Спілка працює над фільмом, який має висвітлити молодіжне служіння на парафії.

Довідка. Спілка Католицької Молоді діє при храмі святого Архистратига Михаїла Калуського деканату УГКЦ з грудня 1997 року. Її очолювали Ростислав Дзундза, о. Степан Скібіцький, о. Ігор Пришляк, о. Микола Крушец.

 

Дарія ОНИСЬКІВ,

прес-секретар товариства

парафіяльних волонтерів

Категорія: Життя парафії | Переглядів: 804 | Додав: Karpat | Теги: Митрополит, СКМ, грамота, УГКЦ, Володимир Війтишин, Спілка Католицької Молоді, спілка, Калуш | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024