Українська
Греко-Католицька Церква

Вівторок, 16.04.2024, 12:16

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2012 » Лютий » 20 » Архиєпархіальна олімпіада з катехизмової частини
10:52
Архиєпархіальна олімпіада з катехизмової частини
18 лютого в Івано-Франківській Духовній Семінарії ім. свщмч. Йосафата була проведена архиєпархіальна олімпіада з катехизмової частини серед дітей двох вікових категорій – від 11 до 13 та від 14 до 16 років. На дану олімпіаду прибуло більше ста учасників із різних деканатів Івано-Франківської архиєпархії. Від нашої парафії поїхали з благословенням і молитвами о. Олександра Маркова Марія Ониськів і Микола Зомчак. На врученні грамот Марія Ониськів отримала грамоту за зайняте 3-тє місце у 1 віковій групі. Обидвоє дітей брали участь у 1-й віковій групі.   

Олімпіада розпочалась о 12 годині. Учасників розмістили по аудиторіях і роздали завдання, для розв’язання яких кожен мав рівно годину часу. Після написання роботи діти зібрались в рефектарі, де для них приготували солодкий стіл. Після цього, брат Ігор Стус розповів присутнім історію нашої семінарії, а також про те, як проходить навчання та формування майбутніх душпастирів. Крім того, брат Тарас Стельмащук провів невелику екскурсію по семінарії. Опісля, у конференційному залі відбувся перегляд мультфільму, за біблійними мотивами, про праведну жінку Рут.

Після перегляду мультфільму, учасники олімпіади зібрались у семінарійному храмі. Там о. Юрій Павлюк, помічник духівника ІФДС, розповів про життя і геройське служіння свщмч. Йосафата, покровителя семінарії, наголосивши, що в його особі ми маємо могутнього покровителя і заступника перед Богом. Тому, щоб випросити собі його заступництва і попросити про ласки, о. Юрій поблагословив кожного мощами цього великого святого, а в цей час семінаристи співали побожні пісні. Після благословення, відбулося оголошення переможців та вручення призів.

                                                                            За матеріалами  Інформаційного центру ІФДС.









Категорія: Життя парафії | Переглядів: 698 | Додав: Georgij | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024