Українська
Греко-Католицька Церква

П`ятниця, 03.05.2024, 22:04

Слава Ісусу Христу! Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Розділ сторінки











Форма входу





Пошук

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 209

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » Гостьова книга [ Додати запис ]

Сторінки: « 1 2 3 4 »
Показано 16-30 з 47 повідомлень
32. [Georgij]  (10.10.2012 12:54)
-2  
Надсилайте ваші листи, зауваги та пропозиції за цією адресою:
mihaelkalush@ukr.net

31. [Georgij]  (10.10.2012 12:52)
-1  
Шановні відвідувачі нашого сайту! Даруйте, що ми повидаляли повідомлення наповнені критикою і злобою, хоча ми не ображаємось, тому, що всі ми є діти Божі ( і лікар, і вчитель, і робітник, і селянин, і священик, і пенсіонер…) і всі ми молимо одну і ту ж молитву Отче наш …, а раз так то ми творимо єдину християнську родину і щиро дякуємо за те, що вболіваєте за долю нашої парафії. Деякі зауваження є слушними і на них ми будемо старатися реагувати.
Хочемо наголосити, що формат сайту – це насамперед формат електронної газети, а не формат форуму. Ми працюємо над тим, щоби ви могли в добрий і зручний спосіб ставити запитання і отримувати на них відповіді, щоб могли висвітлювати своє бачення розвитку нашої парафії. Для цього ми створимо електронну почту, на яку ви зможете надсилати ваші повідомлення, а ми в свою чергу будемо брати їх до уваги. Хоча до цього часу з бажаючими щось зробити доброго для розвитку парафії ми вели і ведемо живий діалог в приміщенні резиденції, одним із результатів цих пропозицій і є створений сайт, та багато чого іншого. Наперед дякуємо за ваше розуміння і толерантність.
Молімося, щоби Господь скріплював наші сили і допоміг в скорому часі втілити в життя всі побажання. Тож ще раз запрошуємо всіх до спільної молитви на славу Божу та спільної праці для добра і процвітання нашої парафії.

30. Юрій   (03.07.2012 15:24)
+4  
Слава Ісусу Христу! В інтернет -ресурсах офіційного сайту УГКЦ знайшов адресу сайту нашої парафії!
Оце так! раніше нас там не було. Вітаю всіх!

29. Микола   (28.06.2012 22:45)
+1  
Слава Ісусу Христу!
Ваш сайт просто чудовий! Запрошуємо Вас відвідати наш сайт: Храм святих Ольги і Єлизавети, на якому щоденно розміщаються у відео форматі проповіді наших священиків на тему євангельських фрагментів згідно з Церковним календарем, а також фрагменти Апостолів і Євангелій.

28. Natalya   (06.06.2012 16:06)
+3  
Слава Ісусу Христу! У Храмі Богові належить віддати всю честь і похвалу як своїм серцем і душею, так і своїм зовнішнім виглядом, а те, що в нас у серці відображається і зовні. І проблема не тільки як одягатись, коли йдеш до церкви, а й взагалі. А щодо того, що жінки мають молитися з покритою головою, то це правда, так написано в Святому Письмі. До речі, Діва Марія в Фатімі попереджала, що має бути така мода, що буде ображати Бога. Тому ми повинні добре подумати в якому вигляді ми стоїмо перед Богом – нашим Небесний Батьком.
Збільшім нашу віру, думаймо, що в часі Служби Божої ми справді перед Ісусом, нашим царем і нашим Богом. Всім успіхів!

27. Lesya   (01.06.2012 15:45)
+3  
І все-таки апостол Павло навчає:" Поміркуйте самі між собою, чи пристойне воно, щоб жінка молилася Богові непокрита? (1Кор.11:13) Тому жінка повина мати на голові знака влади над нею, ради Анголів.
(1Кор.11:10,11) і ще :" Так само й жінки, у скромнім убранні, з соромливістю та невинністю, нехай прикрашають себе не плетінням волосся, не коштовними шатами, але добрими вчинками, як то личить жінкам, що присвячуються на побожність (1Тим.2:9-11).
Чи зміг би хтось пояснити цей вислів ап.Павла -" жінка повина мати на голові знака влади над нею, ради Анголів"? Чому Ангелів, який звязок жінки з Ангелами?

26. Galya   (01.06.2012 00:36)
+3  
Слава Ісусу Христу! Шановний п. Миколо, а чи бачили ви де на іконах Ісуса Христа в штанях? Я ні. Отож, пропоную вам прийти до храму в хітоні.
Кожна людина, яка любить Бога, не ввійде до Храму в непристойному одязі. Але бувають випадки коли поруч спідниці та хустини немає, але серце прагне Бога, то що тоді пропонуєте робити? Обминати Церкву? Це є більшою неповагою до Господа, ніж коли б Ти тихенько зайшов до храму і помолився в куточку до Бога. Любов до Бога пізнається по ділах і по молитві, а не по одягу. Якщо я буду ходити в хустині та в довгих спідницях, це не ознаає, що я "свята".
І не судіть священиків. Вони будуть мати більший гріх, якщо виганятимуть всіх жінок з Храму. Такий сьогодні час. Якби колись, в Середньовіччі, Папі Римському сказали, що священики матимуть авто та розмовлятимуть по сотових телефонах, він не повірив. А що тепер?
Краще стежте за своїми діями та своїми думками. Щасти Вам!

25. Микола   (31.05.2012 17:06)
+3  
Слава Ісусу Христу! Чи звертав хто-небудь увагу як ходять одягнуті до храму наші парафіяни, особливо жінки: в штанах, напівоголені, в коротких спідницях та без покрову на голові. Якщо ми правдиво любимо Бога, то совість не дасть прийти до Нього в такому вигляді. Це є зневага Бога! Чи хтось бачив десь на образах Діву Марію зображену, чи може десь Вона об’являлася по світі у штанах чи в короткій спідниці. Священик мав би таку дівчину чи жінку навіть за поріг Храму не пустити, бо інакше буде відповідати за то він. Колись священики так робили, давали добрі настанови і люди мали Страх Божий. Зараз чомусь всюди страшна байдужість. Читав про св. о. Піо, що він був дуже суворим щодо того, щоб жінки, дівчата приходили до нього до сповіді непристойно вдягнені, якщо щось не так, то виганяв! Не кожен священник має стільки відваги поводитися так як італійський святий, але ми, українці, не повинні бути байдужими, бо мовчати на тяжкий гріх - тяжкий гріх.
Відповідь: Звичайно звертав, а ще більше звертаю увагу на те, що завжди є причина не "бачити Бога", завжди "хтось винен", вже мовчу про можливість бачити Його в ближніх... А відповідати будемо за свої власні вчинки.... А за "одягнених" - помолимось, і за священників, але разом, з Вами! Бог Добрий! Дякую за допис, Хай Бог Вас благословить!

24. Sofia   (09.05.2012 21:00)
+3  
Дякую за молебень до Пресвятої Богородиці!
Служить о.Пантелеймон Саламаха і брати ЧСВВ! Дякую!!!

23. ILKa   (27.04.2012 11:57)
0  
Ортодоксу. Бажано не відповідати, а просто замислитись. Мир, любов перебуває у вашому серці? Справжня любов, світла, Божа, любов до ближнього? Ближній може бути католиком, мусульманином, буддистом, або просто "колючою", агресивною людиною без релігійних приналежностей. Будем і далі накидуватись, звинувачувати всіх і вся. Ви, християнин, послухайте Ісуса,який говорить у Євангелії від Івана:"Любіть один одного! Як я вас полюбив, так любіть один одного й ви!" Зайдім у комірчину свого серця. Поприбираймо, повичищаймо себе, повикидаймо сміття. Через покаяння, сповідь, святе причастя. Дякуємо, Тобі Ісусе, за таку можливість. Великої Божої любові вам Ортодоксе, і діліться нею з ближніми.

22. Марія   (19.04.2012 15:11)
+3  
Христос воскрес! Велика подяка отцю Михайлу за те, що старенькі і хворі люди можуть слухати Службу Божу в режимі online по телебаченню. Хочеться ще, щоб це можна було побачити на наступний день у відеогалереї. Успіхів та опіки Пречистої Діви!!!

21. [Georgij]  (01.04.2012 17:20)
-2  
Відповідь отця-декана Михаїла Бігуна:
Я згідний з вами, що наша Українська Греко-Католицька Церква багата на добрих і розумних проповідників, а Хресна дорога є доказом цього.
Також я, як вчитель багатьох із наших священиків по Івано-Франківсьій Теологічній Духовній Академії дуже радий цьому. Як організатор хресної дороги, я відповідальний за її проведення, як декан – відповідальний за духовний стан і підготовку своїх священиків, як парох – відповідальний за всіх парафіян, що були присутні на Хресній дорозі, тому, якщо мене було б “замало”, то чи я був би добрий пастир, декан та адміністратор? Як каже наша народна мудрість. “Без команди - військо гине”.
Стосовно мощей св.Юди-Тадея, що зберігаються в храмі св.Кирила та Методія то хотів би ще раз наголосити, що вони дійсно привезені з Риму і священика, що їх привіз до Калуша ми соборно з духовенством і мирянами зустрічали.
Нехай Бог благословить Вас! Дякуємо, що цікавитесь новинами нашої Церкви.
о.-декан Михаїл Бігун

20. ILKa   (26.03.2012 16:58)
+3  
Слава Ісусу Христу! Стосовно Хресної дороги. Чудові, глибокі були розважання в часі Хресної Ходи. Трішки "забагато" було о.Михайла Бігуна. Не варто, мабуть, займатися одночасно і організацією і промовами. Дякувати Богу, у нас є гарні проповідники. І ще. Якось смішно звучить об"ява про мощі св. Юди-Тадея, привезені з Риму, коли всі прекрасно знають що мощі святого знаходяться у церкві святих Кирила і Методія вже близько двох років. Мабуть потрібно не замовчувати цей факт , а подякувати о.Степану Скібіцькому за надану можливість прикластися до святих мощей у нашому храмі. Нехай добрий Господь благословить священників, які приймали участь у Хресній дорозі. Молімося за них.

19. Католик   (05.02.2012 15:18)
+4  
Христос Рождається!

Сьогодні в неділю Митаря і Фариея я був присутній у Божому Храмі.
І в зв'язку з цим виникло у мене запитання до духовенства нашої парафії, а зокрема до о. декана Михайла.
Яке відношення мають монахи, як ви їх назвали "тепличними рослинами", до неділі Митаря і Фарисея?...
До проповіді потрібно готуватись, про що згадує Блаженіший Святослав у зверненні "Жива парафія", а ви о.Михайле, як не про політику то про осудження монахів та багато іншого.
Вразило також те, що ви мирування називаєте Єлеопомазанням, адже Єлеопомазання - це таїнство; також мируваня у нашому храмі деякі священики називають Миропомазанням - це ж також таїнство.

18. Sofia   (19.01.2012 03:06)
0  
Христос Рождається!!!
Звернула увагу, РЕКЛАМИ НЕМА!!! smile погана така була реклама, велика дяка адміністрації, сайт став кращим, привабливішим, чи що? А матеріалів би трохи побільше, всетаки чогось ще бракує....
Хай Бог помагає, я Ваш читач! дякую!


Ім`я *:
Email *:
WWW:
Код *:























Друзі сайту









Радіо ДЗВОНИ - онлайн трансляція



Copyright MyCorp © 2024